Dostava

Način dostave se izbere pri vnosu naročila. Minimalna vrednost naročila je 5 Evrov. Blago dostavimo predvidoma v 1-3 delovnih dneh, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. V slučaju, da naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čimer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Možnosti dostave:

  1. dostava na dom; možna samo v Mariboru z okolico (do 10 km iz centra), po predhodnem dogovoru s stranko, o času in kraju prevzema izdelka
  2. dostava po pošti; izdelek predhodno plačan na TRR ponudnika (ni stroškov odkupnine)
  3. dostava po pošti; plačilo izdelka po povzetju

Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu podjetja, s tem se izognete stroškom dostave. Zahtevo za osebni prevzem vpišite v okence pod opombe. Po oddanem naročilu vas bomo poklicali in se dogovorili za čas prevzema izdelka.
Ponudnik lahko iz kakršnega koli razloga stornira naročilo, v kolikor ni v stanju dobaviti izdelka po ceni ki je bila navedena ob oddanem naročilu. O storniranem naročilu ponudnik obvesti stranko po E-pošti.

Plačilni pogoji

Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila:

  1.  plačilo po predračunu; Kupec prejme predračun po e-pošti, navedeni v naročilu. Po plačilu predračuna, sledi odprema pošiljke v dogovorjenem roku.
  2.  plačilo po povzetju; v kolikor kupec želi plačati ob prevzemu je tak način možen le s plačilom v gotovini. Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave (pošti plačate tudi znesek poštne provizije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije) so navedeni v naročilu in priloženem dokumentu.
  3.  z gotovino ob prevzemu; Ob dostavi izdelka na vaš dom poravnate znesek z gotovino. O Dostavi se predhodno dogovorite s ponudnikom.
    Pogodba (Račun) bo priložena naročenim izdelkom v pisni obliki.